Icona pop

Photoshop-gaveKjæresten min lagde dette bildet til meg. Bakgrunnen har han faktisk laget helt selv! Blei helt sinnsykt imponert når jeg så dette bildet. 
Tusen takk, Paul! 

Inspiration from Arran Gregory

Vakkert fordi hun gjorde det selv

Kan se denne musikkvideoen gang på gang på gang, blir ikke lei! Trolig fordi Lana Del Rey lagde videoen selv. Var stor fan før jeg så henne live på Hove, men etter Hove er jeg trofast fan frem til den dagen jeg dør.

I love Phillip Schumacher

We live not according to reason but according to fashion


Vouge har fått sin egen plass i min bokhylle

I stedet for å fortelle om hvor viktig det er med septemberutgaven av Vouge så siterer jeg spaltisten til "Det Nye" (The September Issue, oktoberutgaven) i sammenheng med en annonse:
"... Telefonkonferanse med Donna Karan. Sitter klar med notatblokk og glitterpyntet penn, mens sjefen forklarer kunden at når det gjelder septemberutgaven, er beliggenheten av annonsene ganske uvesentlig. "septemberutgaven funger som et liksikon for moteløver over hele verden. I denne utgaven av Vouge finner de alt som vil angå motebransjen i året som kommer. Hver artikkel blir lest, hvert nye designernavn pugget, og hver annonse grundig gransket for inspirasjon for kommende garderobekjøp. Hver eneste side av bladet teller, og hver annonse, uansett beliggenhet, foran eller bak i bladet, er utstyrt med autoriteten til Vouge. Og denne autoriteten, denne stemmen, har bærekraft. Denbærer Vouge-lesere inn i butikkene."
..."Husk også at det er 120 års jubileet vårt. Denne septemberutgaven kommer til å bli et samleobjekt. Så i dette tilfellet, mer enn noen gang, er det ikke så viktig akkurat hvor dere befinner dere i bladet. Det som teller er at dere er en del av Vouge." 

My Carrie Bradshaw dreamJeg har funnet frem skoesken min med alle sesongene av "Sex & the City". Siden jeg kan huske har jeg vist hvem Carrie Bradshaw var. Forretningskvinne, bein i nesa, vakker og en motesans som ingen annen. 
Carrie er den eneste dama som kan slippe unna med å røyke. 

Moderne kunst er den vakreste


Bildet er ikke tatt av meg men hentet fra @humidity på instagram

Moodboard fall 2012Lagde nye moodboard for høsten 2012. Disse blir hengt opp i garderoberommet mitt!

Bloggen har fått sin egen instagram

Da har bloggen min fått sin egen instagram. Her vil det legges ut bilder som ikke finner sin vei til bloggen. Slikt som kvelder ute på restaurant, antrekksbilder fra hverdagen, produkter jeg bruker, sminke osv. Jeg har en kjæreste som elsker å ta bilder, om det er med kameraet hans eller iPhonen min, så slike bilder vil poppe frem på instagram kontoen. Så følg meg som susansway på instagram!

MQ & Elle party

En halvtime med litt pudder og saltvannspray. Gleder meg masse til MQ festen arrangert av Elle magasin. Kjempe fin jentetur - gleder meg til å vise dere bildene!

Jean Paul Coca-Cola

Endelig fikk jeg kjøpt meg Jean Paul Cola Light flasker! Det er så pent og pyntelig. Disse colaene skal ikke drikkes, de er ment for pynt og kun pynt.
Gleder meg til å finne resten av serien, så hvis noen veit hvor jeg får kjøpt dem så rop ut!

Det å velge feilJeg hater å bomme. Å bomme på klokkeslett, bomme på hvor mye mat man skal lage, bomme på innleveringer og det å bomme eller gjøre feil generelt. Derfor var det å selv innse at å gå kunsthistorie på NTNU var feil for meg et skikkelig bittert nederlag. Ikke nok med at den eneste nærbutikken var Bunnpris, men det var også dritt kaldt i Trondheim. Andre gikk i shorts mens jeg tok på meg boblejakke - tuller ikke! 
Så må jeg bare spørre meg selv om hvorfor? Hvorfor syntes jeg at det er et nederlag å finne ut at noe ikke passet meg? Det burde jeg ikke, for jeg var heldig som fant det ut etter så kort tid. 
Så i stedet for å gå årsstudium kunsthistorie så skal jeg bruke dette året på BI hjemme i Drammen. Nærbutikken er Meny Ultra og jeg kan gå i skinnjakke i stedet for boblejakke. Gått der i to uker nå, og veit dere hva? Det passer meg veldig bra! 

Kontakt megDet finnes flere måter å kontakte meg på, men jeg kan kontaktes gjennom

Epost:
susansorensen1993@gmail.com

Instagram :
sussor

Twitter:
Susansway

Følg min vei for å skape livsstilen jeg ønsker
06.08.2012

Noen gang følt at nå starter livet og det er nå det gjelder? Vel, den følelsen har jeg. Fra og med 14 august er jeg student på NTNU hvor jeg skal studere Årsstudium Kunsthistorie. Jeg skal bo fra foreldrene mine for første gang, jeg skal flytte fra kjæresten min, familien og alle vennene mine. Jeg skal klare meg selv.
Derfor har jeg laget denne bloggen, for å vise min utvikling og hvordan jeg får skikk på livet mitt - hvordan jeg klarer å ta vare på meg selv. Så følg min vei for å skape den livsstilen jeg ønsker å ha resten av livet. 

 

06.09.2012

Det gikk så som så. Jeg flyttet fra Trondheim og hjem igjen etter noen uker, for veit dere hva? Kunsthistorie passet ikke meg! Nå går jeg på BI i Drammen et år for å utforde meg selv og studere i den byen jeg elsker og mener er den vakreste i hele Norge.
Jeg ønsker fortsatt å vise hvordn jeg skal skape den livsstilen som jeg ønsker her på bloggen, eneste forskjellen er at jeg gjør det i kjente omgivelser og ikke i Trondheim. Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Oktober 2012
September 2012
August 2012

kategorier


Antrekk
Events
Fashion
Hverdag
Innkjøp
Interiør
Susansway

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits