Chanel No. 5

 

 

Jeg elsker Chanel No. 5 reklamer og filmer! Hvis du er med i facebookgruppen min så har du nok allerede sett at jeg titt og ofte legger ut slike videoer. Kan ikke annet enn å elske det!

Icona pop

My Crystal Bra

Har egentlig hatt denne håndlagde bh-en ganske lenge. Tenkte rett og slett ikke over at jeg kunne legge ut bilder på bloggen! Det er en ekstremt vakker BH som passer til så mye, ikke bare et partytilbehør. Jeg har brukt den til hverdags uten at det blir for mye. The Crystal Bra kan bestilles her.

Det mest fantastiske er å

Sove helt ut

Photoshop-gaveKjæresten min lagde dette bildet til meg. Bakgrunnen har han faktisk laget helt selv! Blei helt sinnsykt imponert når jeg så dette bildet. 
Tusen takk, Paul! 

Inspiration from Arran Gregory

Vakkert fordi hun gjorde det selv

Kan se denne musikkvideoen gang på gang på gang, blir ikke lei! Trolig fordi Lana Del Rey lagde videoen selv. Var stor fan før jeg så henne live på Hove, men etter Hove er jeg trofast fan frem til den dagen jeg dør.

GQ streetstyle for men (bildedryss)The SartorialistI love Phillip Schumacher

Oppdagelsesferd på FretexJeg var på Fretex på Åssiden her om dagen. Endte ikke opp med en stor haug brukte klær, men en kjole som jeg skal sy om (første bildet) og et silkeskjerf (andre bildet) jeg ikke veit hva jeg skal bruke til - men jeg likte mønsteret på det.
Er spent på å se hvordan kjolen ender opp til slutt! 

We live not according to reason but according to fashion


Vouge har fått sin egen plass i min bokhylle

I stedet for å fortelle om hvor viktig det er med septemberutgaven av Vouge så siterer jeg spaltisten til "Det Nye" (The September Issue, oktoberutgaven) i sammenheng med en annonse:
"... Telefonkonferanse med Donna Karan. Sitter klar med notatblokk og glitterpyntet penn, mens sjefen forklarer kunden at når det gjelder septemberutgaven, er beliggenheten av annonsene ganske uvesentlig. "septemberutgaven funger som et liksikon for moteløver over hele verden. I denne utgaven av Vouge finner de alt som vil angå motebransjen i året som kommer. Hver artikkel blir lest, hvert nye designernavn pugget, og hver annonse grundig gransket for inspirasjon for kommende garderobekjøp. Hver eneste side av bladet teller, og hver annonse, uansett beliggenhet, foran eller bak i bladet, er utstyrt med autoriteten til Vouge. Og denne autoriteten, denne stemmen, har bærekraft. Denbærer Vouge-lesere inn i butikkene."
..."Husk også at det er 120 års jubileet vårt. Denne septemberutgaven kommer til å bli et samleobjekt. Så i dette tilfellet, mer enn noen gang, er det ikke så viktig akkurat hvor dere befinner dere i bladet. Det som teller er at dere er en del av Vouge." 

My Carrie Bradshaw dreamJeg har funnet frem skoesken min med alle sesongene av "Sex & the City". Siden jeg kan huske har jeg vist hvem Carrie Bradshaw var. Forretningskvinne, bein i nesa, vakker og en motesans som ingen annen. 
Carrie er den eneste dama som kan slippe unna med å røyke. 

Leather on leather with wool on the topSkinnjakke - Only // Vest - Vero Moda // T-skjorte - H&M // Bukse - b.young // Øresmykke - Gina Tricot // Sekk - kjøpt i Venezia

Det finnes ikke noe vakrere enn Drammen by.

My boyfriend pretended to be a paparazziSkinnjakke - Only // Vest - Vero Moda // T-skjorte - H&M // Bukse - b.young // Sko - DinSko // Øresmykke - Gina Tricot // Sekk - kjøpt i Venezia

The perfect pair of winter boots


Ville vært rene drømmen å sprade rundt i disse støvelene, så hvis noen har ? 1.766 å gi meg så rop ut! Støvelene er fra Givenchy og kan kjøpes her.

Foresten, jeg har meldt meg inn på sposetblogg.no. Sjekk det ut hvis du er interessert i å få et par sponsoravtaler (tror ikke at noen avtale gir meg disse støvelene, men like vel).

Moderne kunst er den vakreste


Bildet er ikke tatt av meg men hentet fra @humidity på instagram

Pakke i posten: nevernaked.com


Kjede - MQ

Fikk hentelapp fra nevernaked i posten i dag. Gleder meg til å bruke denne lille skjønnheten fremover! Kjempe deilig å ha på seg og består av 50 % bomull, 25 % polyester og 25 % viscose.
Genseren er av Ilustrated people og kan kjøpes her.

Moodboard fall 2012Lagde nye moodboard for høsten 2012. Disse blir hengt opp i garderoberommet mitt!

Skoene fra UngarnPostet av: Trine :)

Kan du legge ut bedre bilde av skoene og linke til meg ellernoe ? Tror jeg elsket de, men var litt vansklig å se hvordan de såg ut .. :s
Jeg har ikke noen pris på disse skoene siden jeg kjøpte dem i Ungarn for et par år siden, men skoene er av merket "never 2 hot". Elsker disse skoene, kan bruke dem til nesten alt og føler meg fresh med det samme. Det beste er at om sommeren blir de ikke for varme og om vinteren blir de ikke for kalde.
Slike sko er gull verdt!

Du må pynte deg for dåpsbarnetTopp - MQ // Kjede - MQ // Bukser - WESC // Sko - kjøpt i UngarnVelkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Oktober 2012
September 2012
August 2012

kategorier


Antrekk
Events
Fashion
Hverdag
Innkjøp
Interiør
Susansway

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits