Bloggen har fått sin egen instagram

Da har bloggen min fått sin egen instagram. Her vil det legges ut bilder som ikke finner sin vei til bloggen. Slikt som kvelder ute på restaurant, antrekksbilder fra hverdagen, produkter jeg bruker, sminke osv. Jeg har en kjæreste som elsker å ta bilder, om det er med kameraet hans eller iPhonen min, så slike bilder vil poppe frem på instagram kontoen. Så følg meg som susansway på instagram!

Elle magasin, Mardou & Dean party del 2

Flere bilder fra Mardou & Dean shoppingkvelden i arrangement med Elle magasin. Har jeg også lagt ut et bilde av kjæresten min Paul, det er ikke ofte bilder av han havner på bloggen. 
I jakten på den perfekte basic garderoben kommer plagg fra Mardou & Dean ligge høyt på prioriteringslisten, definitivt. Det er gode kvalitetsplagg. Det jeg liker best med Mardou & Dean er at det ikke er en stor butikk stappet med klær, men en liten urban butikk med noen få plagg på utstilling og et godt personale som gir god service. Ser frem til flere besøk i denne flotte butikken i Oslo.

Dressed up for school

Jakke - Only // skjorte - Gina Tricot // BH - Crystalb. // bukse - WESC // sko - DinSko // skolebag - Lycke // hårsmykke - H&M

Ikke de beste bildene i dag, men rakk ikke å ta noen skikkelige bilder mellom skole, Oslotur og jobb.

Elle magasin, Mardou & Dean party

I samarbeid med Elle magasin hadde Mardou & Dean store en shoppingkveld i går. Det var musserende i glasset, "sex on fire" på høytalerne og en herlig moteessence i luften. Det satte heller ikke en demper at vi som var bedt fikk 20 % avslag i butikken. Min kjære Paul kjøpte seg en flott kvalitets t-skjorte med kul hals for under 500-lappen.

Mardou & Dean er en kvalitetsbutikk av det litt dyrere slaget. Jeg forelsket meg helt i en basic genser (på øverste bildet) som kostet kr 2999, men den må vente til senere. Jeg har en drøm om å skape den perfekte basic garderobe, men øverst på listen er en ny vinterkåpe. 

Fashionabel eksosberte

Skinnjakke - Only // Skjerf - Cubus // Bukse - b.ypung // Sko - DinSko // Veske - Lycke // Ringer - vintage

Never ask to borrow her boyfriends jacketJakke - lånt av kjæresten // Skjorte - Cubus // Bukse - b.young // Sko - DinSko // Krave - H&M // Ringer - vintage 

Bilder fra moteshowet 22.09.12

På lørdag gikk jeg moteshow for b.young på Kongsbersenteret. Viste frem to flotte høstantrekk som var stylet godt av Kongsbergs´ talentfulle butikksjef. Tryllekunstneren Alexx Alexander var vert for moteshowet og det var masse flotte modeller som gikk og viste frem høstmoten fra de forskjellige butikkene. Det som gjorde denne lørdagen spesiell var at jeg fikk gå med min gode venninne Silje og spise lunsj med mine tidligere kollegaer fra b.young etterpå. Å gå modell er definitivt noe jeg kunne tenkt meg å gjøre for moroskyld i fremtiden.

Silver is the new gold

Topp - H&M // Skjørt - Vero Moda // Sølvarmbåd - gave // Armbånd med hjerte - laget på bestilling // Ring - vintage

Så morsomt med familiebursdager, man får pyntet seg, spist god mat og slått av en prat eller to. Bildene er tatt i garderoberommet mitt av kjæresten. Sånn kjapt med mobilen dessverre, men i et hus fult av småbarn og liv og røre så er det ikke så lett. Skal få postet noen stilige antrekksbilder i morgen! 

Loppekupp

Kjæresten min kom stolt som bare det med dette loppekuppet til meg! Han hadde stoppet innom et loppemarked og fant denne ringen på et smykkebord. Utrolig flott ring, så passer den til så mye også. Denne kommer jeg til å bruke mye fremover.

På vei til moteshow

Nå er jeg på vei til et moteshow i Kongsberg. Skal gå modell for b.young sin høstkolleksjon. Har aldri gått modell før, så dette blir kjempe morsomt!
Ønsk meg lykke til!

Bilder fra MQ-Elle festen
Jeg storkoste med virkelig på MQ-Elle festen i Oslo! Rosévin, sushi, salg, foredrag om høstens store trender, god DJ og masse flotte jenter med god smak. Dette er definitivt ikke siste gangen jeg skal på slike events.
Gleder meg masse til å vise dere hva jeg kjøpte på MQ, så følg med! 

Rosé og kakao

Fy føren som jeg koste meg på MQ-ELLE festen i går! Sushi, rosévin, salg, foredrag, god musikk og så mye mer! Gleder meg til å vise dere bildene i kveld eller i morgen, det er en del på "the to do list" som må gjøres først. Så nå koser jeg meg med litt kakao før jeg setter igang med skolearbeid - så mye å gjøre!


iPhonen min ringte ikke i dag tidlig for vekking, så jeg forsov meg fra trening, flere som har hatt dette problemet med iPhone 4? Det er så dumt når sånt skjer, blir hele dagsplanen ødelagt...

MQ & Elle party

En halvtime med litt pudder og saltvannspray. Gleder meg masse til MQ festen arrangert av Elle magasin. Kjempe fin jentetur - gleder meg til å vise dere bildene!

Oh shit, Monday is hereNy uke, nye muligheter. Ny uke, nye gjøremål... Dere aner ikke hvor mye jeg skal få unnagjort denne uka! Her er det snakk om å våkne 05.30 hver dag for å reke trening, skole, jobb og lekser. Ved siden av det igjen er det venner, familie og kjæresten. På mange måter elsker jeg å ha så mye å gjøre, men det er ikke det letteste når hverdagsrutinene ikke sitter helt inne enda. 
Det kan friste å bare legge seg ned på latsiden med en Ben&Jerry´s, men man får ikke til noe hvis man ikke jobber hardt for det. 

Det lille ekstra fra IndiskaSweet romance duftlys // KR. 39.50

Happy Buddha tekopp // KR. 69.50

Fargeklatt tekopp // KR. 69.50

Kjøpte litt småting fra Indiska på fredag. Så mye søte og ikke minst billige ting dem har, elsker den butikken! Finner så mye der som jeg ellers ikke hadde fått tak i uten å måtte brukt masse penger på netthandel eller dyre interiørbutikker.

 

Nå skal jeg fordype meg inn i leksenes verden. Viste du at gjennomsnittelig så må A-studenter lese opp til 37 timer i uka?! Det er en hel arbeidsuke det!

Good day, candy sunshine

Pepsi Max, surt godteri, taco og film på TV'n med familien mens jeg venter på kjæresten. Kjempe koselig lørdagskveld. Er bare å lade opp for i morgen er det full kjør med BI-lekser...

For tidlig for kaffe

Som dere ser så er jeg ekstremt trøtt. Er så trøtt at kaffen min må vente, drikker jeg den nå så er jeg redd for at munnen min ikke gjør det riktig. Jeg er altså ikke våken.
Skal kose meg og stresse på jobb i dag. Lørdag betyr kunder i butikk. Bedre blir det ikke!
Ønsker dere alle en fantastisk dag!

Dress down

Kjole - H&M // Genser - Bik Bok // Sko - HotSpot

Jeg elsker å pynte ned kjolene mine med gensere! Dette er en trend jeg virkelig kommer til å henge meg på denne høsten. Gjorde stilen søt med perler på genseren og en søt fiskeflette.

Høstens store snakkis

Endelig fikk jeg også kjøpt meg høstens (og sikkert årets) store snakkis. Fifty shades of Grey bind 1. Slaktet av kritikerne, elsket av leserne.
Gleder meg til å krype opp i go' stolen med pledd og en tekopp i helgen for å lese denne. Kommer nok til å kjøpe hele triologien for dette blir nok klassikere!

Jean Paul Coca-Cola

Endelig fikk jeg kjøpt meg Jean Paul Cola Light flasker! Det er så pent og pyntelig. Disse colaene skal ikke drikkes, de er ment for pynt og kun pynt.
Gleder meg til å finne resten av serien, så hvis noen veit hvor jeg får kjøpt dem så rop ut!

Stress som morgenkaffe

Jeg liker å ha mye å gjøre, liker å stresse litt iblant - men det var da måte på! Før klokken slo 08.00 hadde jeg dusjet, vekket kjæresten, kledd meg (det kan ta tid) og avtalt en modelljobb. Effektiv morgen!  

Kjæresten fikset håret mitt

Kjæresten min er flink til så mye, men akkurat hår er ikke helt hans greie.
Han skal ha for forsøket da, syntes jeg!

Ukas cravings

Det er ille å alt nå vite hva jeg vil crave denne uken. Caféen på Papirbredden selger utrolig gode müsli muffins og Pigen Café lager utrolig god kakao!

Elsker å kose meg med en liten "premie" etter en hard dag, spesielt nå i kulda. Noe må man ha som en "greie" på høsten.

Skogmote

Det er faktisk ganske mange fine plagg. Mange plagg. Fine, hver for seg.
Var på telttur med kjæresten min natt til søndag, kjempe koselig og utrolig kaldt! Tre timer i oppover gikk vi, kjempe deilig!

Fant ut at det aller beste med telttur er all sjokoladen man får spise!

Nye høstsko


Din Sko 499 ,-

Jeg elsker sko! Har så mye forskjellige sko i garderoberommet bitt, to skap og flere esker. Sko er ikke det som gjør siste biten av et antrekk, det er slik at et antrekk bygges ut ifra skoene. Så med disse skoene kan ejg få masse stilige antrekk - gleder meg!
Hva syntes dere? 

Det å velge feilJeg hater å bomme. Å bomme på klokkeslett, bomme på hvor mye mat man skal lage, bomme på innleveringer og det å bomme eller gjøre feil generelt. Derfor var det å selv innse at å gå kunsthistorie på NTNU var feil for meg et skikkelig bittert nederlag. Ikke nok med at den eneste nærbutikken var Bunnpris, men det var også dritt kaldt i Trondheim. Andre gikk i shorts mens jeg tok på meg boblejakke - tuller ikke! 
Så må jeg bare spørre meg selv om hvorfor? Hvorfor syntes jeg at det er et nederlag å finne ut at noe ikke passet meg? Det burde jeg ikke, for jeg var heldig som fant det ut etter så kort tid. 
Så i stedet for å gå årsstudium kunsthistorie så skal jeg bruke dette året på BI hjemme i Drammen. Nærbutikken er Meny Ultra og jeg kan gå i skinnjakke i stedet for boblejakke. Gått der i to uker nå, og veit dere hva? Det passer meg veldig bra! Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Oktober 2012
September 2012
August 2012

kategorier


Antrekk
Events
Fashion
Hverdag
Innkjøp
Instaweek
Interiør
Susansway
Ukens Blogg

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits