Jobber med saken

Må kanskje beklage litt for at jeg plutselig slutta å blogge, men jeg har en god grunn! På mandag tok jeg flyet til Trondheim: jeg er nå en hobbytrønder frem til semesterslutt i juli.

Fadderuka har starta og jeg elsker det! Alltid gøy med nye utesteder, vegetargrilling og flere kontakter på mobilen. Noen andre som har fadderuke nå? Jeg får også nøkkelen til leiligheten min i dag, så da håper jeg å få litt mer orden i... Alt, egentlig.

En diva og en puddelrocker

Det er en eneste stor fryd å passe på disse herlige hundene! En liten diva og en liten puddelrocker. Er de ikke nydelige?

Lo meg nesten ihjel på kino

Du veit den skikkelige gode følelsen man får av musikaler og romantiske komedier på kino? Vel, hvis du ser Ted så får du ikke den følelsen. Du får vondt i magen, nemlig fordi du ler så mye.
I går så jeg Ted på kino sammen med kjæresten min. Salen var helt full og absolutt alle lo høyt og klappa til de samme scenene. Jeg har aldri ledd så mye på kino før!
Virkelig, denne filmen var verdt penga mer enn hva Magic Mike var - og det skal mye til!

Vogue og Italiensk is

Noen ting her i livet er viktigere enn andre, og i dag var Ialiensk is og Vogue det. Livet er mer enn bare Vogue, men i dag var det ikke det. 
Kjæresten mi skal ha at han er tålmodig der han satt å spiste is mens jeg bladde i Vogue.

Senere i kveld blir det en kinotur, har gledet meg til å se "Ted" siden jeg så traileren. 

Solskinnsdag i Drammen

Ikke mye er bedre enn å ta på seg shortsen og nyte det fine været. Sommeren er snart over, så det er siste frist til å bruke sommerpastellene og shorts - derfor bruker jeg det for alt det er verdt!

Rock of Ages og Vogue

Som om ikke det nye Vogue var nok, er jeg heldig nok til å få dra på kino med min kjære søster, min gode venninne og kjæresten! I'm a lucky girl.

Hundepass

Se hvem jeg skal passe på frem til jeg drar! Jeg elsker dyr, de er så herlige. Jeg har en hund og to katter, mens vi nå passer på to herlige hunder til.
Er ikke dyr herlige?

Kontakt megDet finnes flere måter å kontakte meg på, men jeg kan kontaktes gjennom

Epost:
susansorensen1993@gmail.com

Instagram :
sussor

Twitter:
Susansway

Fritjofs' restaurant i Svelvik

 

 

 

I dag har jeg storkost meg, som dere sikkert ser! Vært på restaurant med pappa sin side av familien og tatt en farvellmiddag med dem før jeg flytter til Trondheim på mandag. Å sitte i sola ved vannet å spise utrolig god fiskesuppe og sjokoladefondant sammen med familie og kjæreste - det blir ikke mye bedre enn det. 
Kan virkelig anbefale å ta en tur innom Fritjofs' Restaurant. Utrolig god mat, kjempe koselig lokale og hyggelig personalet.

Garderoberommet mitt

Flere som ville se et bilde av garderoberommet mitt før jeg rydda alt ut. Det å tømme klesrommet var noe av det kjedeligste ved å flytte, jeg elsker virkelig det rommet.
På bildet ser dere ikke alt, men det er en lysekrone der som dere ser litt av, og utenfor bildet er det et klesstativ og en vegg med hyller og enda et skoskap.
Det er noe med jenter og klær, ikke sant?

Tredjeplass i Nedre Eiker

Koselig ting å våkne til, å se at man ligger som nummer tre på topplisten i Nedre Eiker.

Hjertedag

I dag har vært en liten hjertedag, både i mocca'n og på jobb. Så koselig å få små dekorasjoner i kaffedrikken sin. Må si det var enda koseligere at en av guttene på jobben hadde tegnet et lite hjerte på vannflaska mi.
Små gleder og oppmerksomheter i hverdagen, det gjør en forskjell. Eller hva?

Pakker sammen rommet

Jeg har fått hjelp av ei god venninne i hele dag for å rydde ned klærne mine. Å pakke ned et helt klesrom tar mer enn bare ti minutter.
Fungerte som en fin erstatning til trening da, siden treningssenteret er stengt etter flommen.

Bare å si ifra hvis dere vil se hvordan klesrommet var før jeg tok ut alle klærne.

Flom i Buskerud

Det var et skikkelig uvær her i natt. Trær har blitt dratt opp, strømledninger synger på siste vers, asfalten har sprekt opp og vannet flommer overalt.
Jeg og kjæresten dro på oss gummistøvlene og allværsjakka for å se hva som hadde skjedd i nærområdet.

Flere som opplevde dette i natt?

Følg min vei for å skape livsstilen jeg ønsker
06.08.2012

Noen gang følt at nå starter livet og det er nå det gjelder? Vel, den følelsen har jeg. Fra og med 14 august er jeg student på NTNU hvor jeg skal studere Årsstudium Kunsthistorie. Jeg skal bo fra foreldrene mine for første gang, jeg skal flytte fra kjæresten min, familien og alle vennene mine. Jeg skal klare meg selv.
Derfor har jeg laget denne bloggen, for å vise min utvikling og hvordan jeg får skikk på livet mitt - hvordan jeg klarer å ta vare på meg selv. Så følg min vei for å skape den livsstilen jeg ønsker å ha resten av livet. 

 

06.09.2012

Det gikk så som så. Jeg flyttet fra Trondheim og hjem igjen etter noen uker, for veit dere hva? Kunsthistorie passet ikke meg! Nå går jeg på BI i Drammen et år for å utforde meg selv og studere i den byen jeg elsker og mener er den vakreste i hele Norge.
Jeg ønsker fortsatt å vise hvordn jeg skal skape den livsstilen som jeg ønsker her på bloggen, eneste forskjellen er at jeg gjør det i kjente omgivelser og ikke i Trondheim. Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juni 2012

kategorier


Antrekk
Events
Hverdag
Innkjøp
Interiør
Skole
Susansway
Tilbakeblikk
Ukens Blogg

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits