Det mest fantastiske er å

Sove helt ut

Rosé og kakao

Fy føren som jeg koste meg på MQ-ELLE festen i går! Sushi, rosévin, salg, foredrag, god musikk og så mye mer! Gleder meg til å vise dere bildene i kveld eller i morgen, det er en del på "the to do list" som må gjøres først. Så nå koser jeg meg med litt kakao før jeg setter igang med skolearbeid - så mye å gjøre!


iPhonen min ringte ikke i dag tidlig for vekking, så jeg forsov meg fra trening, flere som har hatt dette problemet med iPhone 4? Det er så dumt når sånt skjer, blir hele dagsplanen ødelagt...

Oh shit, Monday is hereNy uke, nye muligheter. Ny uke, nye gjøremål... Dere aner ikke hvor mye jeg skal få unnagjort denne uka! Her er det snakk om å våkne 05.30 hver dag for å reke trening, skole, jobb og lekser. Ved siden av det igjen er det venner, familie og kjæresten. På mange måter elsker jeg å ha så mye å gjøre, men det er ikke det letteste når hverdagsrutinene ikke sitter helt inne enda. 
Det kan friste å bare legge seg ned på latsiden med en Ben&Jerry´s, men man får ikke til noe hvis man ikke jobber hardt for det. 

Good day, candy sunshine

Pepsi Max, surt godteri, taco og film på TV'n med familien mens jeg venter på kjæresten. Kjempe koselig lørdagskveld. Er bare å lade opp for i morgen er det full kjør med BI-lekser...

For tidlig for kaffe

Som dere ser så er jeg ekstremt trøtt. Er så trøtt at kaffen min må vente, drikker jeg den nå så er jeg redd for at munnen min ikke gjør det riktig. Jeg er altså ikke våken.
Skal kose meg og stresse på jobb i dag. Lørdag betyr kunder i butikk. Bedre blir det ikke!
Ønsker dere alle en fantastisk dag!

Høstens store snakkis

Endelig fikk jeg også kjøpt meg høstens (og sikkert årets) store snakkis. Fifty shades of Grey bind 1. Slaktet av kritikerne, elsket av leserne.
Gleder meg til å krype opp i go' stolen med pledd og en tekopp i helgen for å lese denne. Kommer nok til å kjøpe hele triologien for dette blir nok klassikere!

Stress som morgenkaffe

Jeg liker å ha mye å gjøre, liker å stresse litt iblant - men det var da måte på! Før klokken slo 08.00 hadde jeg dusjet, vekket kjæresten, kledd meg (det kan ta tid) og avtalt en modelljobb. Effektiv morgen!  

Kjæresten fikset håret mitt

Kjæresten min er flink til så mye, men akkurat hår er ikke helt hans greie.
Han skal ha for forsøket da, syntes jeg!

Ukas cravings

Det er ille å alt nå vite hva jeg vil crave denne uken. Caféen på Papirbredden selger utrolig gode müsli muffins og Pigen Café lager utrolig god kakao!

Elsker å kose meg med en liten "premie" etter en hard dag, spesielt nå i kulda. Noe må man ha som en "greie" på høsten.

Skogmote

Det er faktisk ganske mange fine plagg. Mange plagg. Fine, hver for seg.
Var på telttur med kjæresten min natt til søndag, kjempe koselig og utrolig kaldt! Tre timer i oppover gikk vi, kjempe deilig!

Fant ut at det aller beste med telttur er all sjokoladen man får spise!

Jobber med saken

Må kanskje beklage litt for at jeg plutselig slutta å blogge, men jeg har en god grunn! På mandag tok jeg flyet til Trondheim: jeg er nå en hobbytrønder frem til semesterslutt i juli.

Fadderuka har starta og jeg elsker det! Alltid gøy med nye utesteder, vegetargrilling og flere kontakter på mobilen. Noen andre som har fadderuke nå? Jeg får også nøkkelen til leiligheten min i dag, så da håper jeg å få litt mer orden i... Alt, egentlig.

En diva og en puddelrocker

Det er en eneste stor fryd å passe på disse herlige hundene! En liten diva og en liten puddelrocker. Er de ikke nydelige?

Lo meg nesten ihjel på kino

Du veit den skikkelige gode følelsen man får av musikaler og romantiske komedier på kino? Vel, hvis du ser Ted så får du ikke den følelsen. Du får vondt i magen, nemlig fordi du ler så mye.
I går så jeg Ted på kino sammen med kjæresten min. Salen var helt full og absolutt alle lo høyt og klappa til de samme scenene. Jeg har aldri ledd så mye på kino før!
Virkelig, denne filmen var verdt penga mer enn hva Magic Mike var - og det skal mye til!

Vogue og Italiensk is

Noen ting her i livet er viktigere enn andre, og i dag var Ialiensk is og Vogue det. Livet er mer enn bare Vogue, men i dag var det ikke det. 
Kjæresten mi skal ha at han er tålmodig der han satt å spiste is mens jeg bladde i Vogue.

Senere i kveld blir det en kinotur, har gledet meg til å se "Ted" siden jeg så traileren. 

Solskinnsdag i Drammen

Ikke mye er bedre enn å ta på seg shortsen og nyte det fine været. Sommeren er snart over, så det er siste frist til å bruke sommerpastellene og shorts - derfor bruker jeg det for alt det er verdt!

Rock of Ages og Vogue

Som om ikke det nye Vogue var nok, er jeg heldig nok til å få dra på kino med min kjære søster, min gode venninne og kjæresten! I'm a lucky girl.

Hundepass

Se hvem jeg skal passe på frem til jeg drar! Jeg elsker dyr, de er så herlige. Jeg har en hund og to katter, mens vi nå passer på to herlige hunder til.
Er ikke dyr herlige?

Fritjofs' restaurant i Svelvik

 

 

 

I dag har jeg storkost meg, som dere sikkert ser! Vært på restaurant med pappa sin side av familien og tatt en farvellmiddag med dem før jeg flytter til Trondheim på mandag. Å sitte i sola ved vannet å spise utrolig god fiskesuppe og sjokoladefondant sammen med familie og kjæreste - det blir ikke mye bedre enn det. 
Kan virkelig anbefale å ta en tur innom Fritjofs' Restaurant. Utrolig god mat, kjempe koselig lokale og hyggelig personalet.

Tredjeplass i Nedre Eiker

Koselig ting å våkne til, å se at man ligger som nummer tre på topplisten i Nedre Eiker.

Hjertedag

I dag har vært en liten hjertedag, både i mocca'n og på jobb. Så koselig å få små dekorasjoner i kaffedrikken sin. Må si det var enda koseligere at en av guttene på jobben hadde tegnet et lite hjerte på vannflaska mi.
Små gleder og oppmerksomheter i hverdagen, det gjør en forskjell. Eller hva?

Pakker sammen rommet

Jeg har fått hjelp av ei god venninne i hele dag for å rydde ned klærne mine. Å pakke ned et helt klesrom tar mer enn bare ti minutter.
Fungerte som en fin erstatning til trening da, siden treningssenteret er stengt etter flommen.

Bare å si ifra hvis dere vil se hvordan klesrommet var før jeg tok ut alle klærne.

Flom i Buskerud

Det var et skikkelig uvær her i natt. Trær har blitt dratt opp, strømledninger synger på siste vers, asfalten har sprekt opp og vannet flommer overalt.
Jeg og kjæresten dro på oss gummistøvlene og allværsjakka for å se hva som hadde skjedd i nærområdet.

Flere som opplevde dette i natt?Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juni 2012

kategorier


Antrekk
Events
Fashion
Hverdag
Innkjøp
Instaweek
Interiør
Susansway
Ukens Blogg

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits