Elle magasin, Mardou & Dean party del 2

Flere bilder fra Mardou & Dean shoppingkvelden i arrangement med Elle magasin. Har jeg også lagt ut et bilde av kjæresten min Paul, det er ikke ofte bilder av han havner på bloggen. 
I jakten på den perfekte basic garderoben kommer plagg fra Mardou & Dean ligge høyt på prioriteringslisten, definitivt. Det er gode kvalitetsplagg. Det jeg liker best med Mardou & Dean er at det ikke er en stor butikk stappet med klær, men en liten urban butikk med noen få plagg på utstilling og et godt personale som gir god service. Ser frem til flere besøk i denne flotte butikken i Oslo.

Elle magasin, Mardou & Dean party

I samarbeid med Elle magasin hadde Mardou & Dean store en shoppingkveld i går. Det var musserende i glasset, "sex on fire" på høytalerne og en herlig moteessence i luften. Det satte heller ikke en demper at vi som var bedt fikk 20 % avslag i butikken. Min kjære Paul kjøpte seg en flott kvalitets t-skjorte med kul hals for under 500-lappen.

Mardou & Dean er en kvalitetsbutikk av det litt dyrere slaget. Jeg forelsket meg helt i en basic genser (på øverste bildet) som kostet kr 2999, men den må vente til senere. Jeg har en drøm om å skape den perfekte basic garderobe, men øverst på listen er en ny vinterkåpe. 

Bilder fra moteshowet 22.09.12

På lørdag gikk jeg moteshow for b.young på Kongsbersenteret. Viste frem to flotte høstantrekk som var stylet godt av Kongsbergs´ talentfulle butikksjef. Tryllekunstneren Alexx Alexander var vert for moteshowet og det var masse flotte modeller som gikk og viste frem høstmoten fra de forskjellige butikkene. Det som gjorde denne lørdagen spesiell var at jeg fikk gå med min gode venninne Silje og spise lunsj med mine tidligere kollegaer fra b.young etterpå. Å gå modell er definitivt noe jeg kunne tenkt meg å gjøre for moroskyld i fremtiden.

På vei til moteshow

Nå er jeg på vei til et moteshow i Kongsberg. Skal gå modell for b.young sin høstkolleksjon. Har aldri gått modell før, så dette blir kjempe morsomt!
Ønsk meg lykke til!

Bilder fra MQ-Elle festen
Jeg storkoste med virkelig på MQ-Elle festen i Oslo! Rosévin, sushi, salg, foredrag om høstens store trender, god DJ og masse flotte jenter med god smak. Dette er definitivt ikke siste gangen jeg skal på slike events.
Gleder meg masse til å vise dere hva jeg kjøpte på MQ, så følg med! Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


September 2012
August 2012
Juni 2012

kategorier


Antrekk
Events
Hverdag
Hybeltips
Interiør
Skole
Susansway
Tilbakeblikk
Trening
Ukens Blogg

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits