Det å velge feilJeg hater å bomme. Å bomme på klokkeslett, bomme på hvor mye mat man skal lage, bomme på innleveringer og det å bomme eller gjøre feil generelt. Derfor var det å selv innse at å gå kunsthistorie på NTNU var feil for meg et skikkelig bittert nederlag. Ikke nok med at den eneste nærbutikken var Bunnpris, men det var også dritt kaldt i Trondheim. Andre gikk i shorts mens jeg tok på meg boblejakke - tuller ikke! 
Så må jeg bare spørre meg selv om hvorfor? Hvorfor syntes jeg at det er et nederlag å finne ut at noe ikke passet meg? Det burde jeg ikke, for jeg var heldig som fant det ut etter så kort tid. 
Så i stedet for å gå årsstudium kunsthistorie så skal jeg bruke dette året på BI hjemme i Drammen. Nærbutikken er Meny Ultra og jeg kan gå i skinnjakke i stedet for boblejakke. Gått der i to uker nå, og veit dere hva? Det passer meg veldig bra! 


  1 kommentarer på "Det å velge feil"

Postet av: Birte Oksnes - Follow your heart
Jeg kjenner igjen den følelsen av å gjøre feil! Det er aldri noen god følelse, men jeg ville heller aldri vært den foruten. Siden erfaringer gjør deg klokere, og det er nettopp hva denne følelsen gjør! Personlig syns jeg det er veldig leit du ikke fikk så gode minner ifra Trondheim. Jeg virkelig elsker den byen, og bor selv i Trondheim nå! Jeg har det virkelig fint! Men noe jeg syns er fint, er at du har det bra i Drammen, hvor du er nå! :-)
06.09.2012, 16:51
URL: http://birteoksnes.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
arkiv


September 2012
August 2012
Juni 2012

kategorier


Antrekk
Events
Hverdag
Hybeltips
Interiør
Skole
Susansway
Tilbakeblikk
Trening
Ukens Blogg

favoritterCaroline Maria

hits